Veřejné projednávání strategie

18.11.2013 04:12
20.11.2013 Pozvánka na veřejné projednávání strategie na období 2014 -2020 - Střevač  - 16 - 20 h.

Srdečně Vás zveme na 1. veřejné projednávání návrhové části strategie, které se uskuteční 20.11.2013 od 16h v klubovně na sportovišti ve Střevači. Podrobnější informace viz pozvánka. Před účastí na tomto jednání ní doporučujeme se seznámit se zněním analytické a návrhové části této strategie. Zpracované analytické podklady ze swot analýz v obcích a z dotazníkového šetření naleznete zde: Analytická část strategie území MAS OZJ.

Východiska, vize, mise a principy, priority, cíle, opatření naleznete zde: Strategická část strategie území MAS OZJ

Inspirace k inovacím pro vaše projektové záměry naleznete zde: Příklady inovací.

Programovou část strategie tvoří  přehled připravovaných operačních programů, jejich proritní osy a specifické cíle. V tomto dokumentu nejsou uváděny operační programy Doprava a Rybářství, které se území MAS OZJ nedotýkají. - Programová část strategie území MAS OZJ.

Podrobný přehled operačních programů pro období 2014 -2020, dle stavu k 30.9.2013,  s uvedením prioritních os, investičních priorit, specifických cílů i s uvedením příkladů dotačně podporovaných aktivit dle dostupných pracovních verzů programových rámců naleznete zde: Přehled operačních programů pro období 2014-2020.

Pokud Vás příklady aktivit inspirují k realizaci projektového záměru sdělte nám to prostřednictvím formuláře pro projektový záměr - Formulář projektový záměr nebo Formulář projektový záměr pro podnikatele.

Před účastí na tomto jednání doporučujeme se seznámit se zněním analytické, strategické a programové části strategie.

Uvítáme zasílání vašich připomínek na email otevrenezahrady@seznam.cz. 

 

Zpět